Citater om sorg på en hustrus død

Opløftende citater på sorgen forårsaget af tabet af din kone

Mens ord aldrig helt kan udtrykke, hvor meget en person betyder for os, kan sprog stadig give komfort, trøst, håb og endda inspiration efter en elskedes død. Her finder du en inspirerende, opløftende samling af citater og ord om sorgen følte efter din kones død.

Du kan finde disse linjer nyttige, når du skriver et eulogy eller kondolence brev, især hvis du har problemer med at finde de rigtige ord og har brug for inspiration.

William Shakespeare , engelsk dramatiker
O min kærlighed, min kone!
Døden, der har sucked din åndedrags honning
Han havde ingen magt endnu på din skønhed.

Andrew Jackson , USA's præsident
Himmelen vil ikke være nogen himmel til mig, hvis jeg ikke møder min kone der.

Andre Maurois , fransk forfatter
Et godt ægteskab er en lang samtale, som altid virker for kort.

Matt Damon , amerikansk skuespiller
Min kone er min sjælskammerat. Jeg kan ikke forestille mig at være uden hende.

Mignon McLaughlin , amerikansk forfatter og journalist
I kærlighedens aritmetik er ét plus en lig med alt og to minus en er lig med ingenting.

Ernest Hemingway , amerikansk forfatter
Der er ingen ensom mand i døden, undtagen selvmordet, end den mand, der har levet mange år med en god kone og derefter overlevet hende. Hvis to mennesker elsker hinanden, kan det ikke være en glad ende.

Johnny Cash , amerikansk sanger
Da min kone døde, bestilte jeg mig selv i studiet for at arbejde for at besætte mig selv.

CS Lewis , irsk forfatter, litterær kritiker og digter
Et kød.

Eller hvis du foretrækker et skib. Styrbordsmotoren er gået. Jeg, havnemotoren, skal skubbe på en eller anden måde, indtil vi laver havnen. Eller rettere, indtil rejsen slutter.

Hugh Leonard , irsk dramatiker og forfatter
Jeg er en meget pænere person siden min kone døde. Jeg fandt ud af, hvad smerte er, så på det niveau er jeg meget pænere.

Gerald Brenan , engelsk forfatter
I et godt ægteskab er det den kone, der giver klimaet, manden landskabet.

Ralph Waldo Emerson , amerikansk forfatter
En kære ven, en kone, en bror, en elskendes død, som ikke syntes noget andet end forvirring, antager noget senere aspektet af en guide eller et geni; for det virker almindeligvis omdrejninger i vores livsform, afslutter en periode med barndom eller ungdom, som ventede på at blive lukket, bryder op med en udbredt besættelse eller en husstand eller livsstil og gør det muligt at skabe nye, mere venlige til vækst af karakter.

William Shatner , amerikansk skuespiller
Min smukke kone er død. Hun betød alt for mig. Hendes latter, hendes tårer og hendes glæde forbliver hos mig resten af ​​mit liv.

Johann Wolfgang von Goethe , tysk digter og forfatter
Summen af, hvilke to gifte personer skylder hinanden, tåler beregning. Det er en uendelig gæld, som kun kan udledes gennem evigheden.

Nicholas Sparks , amerikansk forfatter
Min kone, min familie, mine venner - de har alle lært mig ting om kærlighed og hvad den følelse virkelig betyder. I en nøddeskal handler det at give kærlighed til at give, ikke modtage.

Fawn Weaver , amerikansk iværksætter og virksomhedsejer
Ægteskab: Kærlighed er årsagen.

Livslangt venskab er gaven. Venlighed er årsagen. Til døden gør os en del er længden.

George Eliot (aka Mary Anne Evans), engelsk forfatter og journalist
Hvad større er der for to menneskelige sjæle end at føle, at de er sammen for livet for at styrke hinanden i alt arbejde, at hvile hinanden i al sorg, at ministere hinanden i al smerte, at være hinanden i tavse, ubeskrivelige minder i øjeblikket for den sidste afsked.

Du kan også lide :
Inspirationsord: Broder
Inspirationsord: Barn
Inspirationsord: Fader
Inspirationsord: Dødens frygt
Inspirationsord: Pet
Inspirationsord: Ordsprog og folkesagn
Inspirationsord: Søster